fbpx

🌟 HURRA – stolt fotograf her 🌟

stolt premiert fotograf
Premiert i laugs- og landskonkurransen 2021


I år ble jeg veldig glad for å få diplom på til sammen SYV bilder i Laugs- og Landskonkurransen*.

Ekstra stor STAS å få utmerkelser i mitt femtende år som fotograf!
Av de premiert bildene er FIRE av dem i kategorien nyfødte. Bilder fra «vanlige» fotograferinger som kommet seg gjennom det tynne nåløyet i konkurransene.

Noen ganger får jeg spørsmål om det er enkelt å fotografere nyfødte.
Det enkle svaret er NEI.

Kunne sagt at du vet ikke hvor vanskelig det er før du prøvet det, men jeg anbefaler ikke å prøve eller la noen «prøve» på din baby. Her kan du lese om noen vanlige utfordringer på nyfødtfotografering, “Tenk om babyen ikke slår seg til ro..”.

Nyfødtfotografering er en helt egen sjanger.

Det ligger mange ÅRS erfaring bak nyfødtbildene jeg tar og ikke minst utdanning. Generell informasjon, priser og fine bilder av nyfødte babyer finner du her.

Utdanning i sikkerhet, svøpeteknikker og trygge poseringer. Babyens trygghet og velvære er det aller viktigste på fotograferingen.

Er så utrulig takknemlig for alle mine fine nyfødte gjester.

TUSEN TUSEN TAKK til mine fine kunder!

/Sara, stolt premiert fotograf 2021!

PS. Hvis du bor langt unna så anbefaler jeg å bruke søkefunksjonen på Norges fotografforbund for å finne en fotograf i ditt nærområde.

I en verden der alle kan kalle seg fotograf, er det ekstra viktig å sjekke at fotografen virkelig har kompetanse på nyfødtfotografering. Det er det ikke alle innen Norges fotografforbund som har, men de vil henvise deg videre hvis du tar kontakt.

*Begge er konkurranser i regi av Norges fotografforbund og bildene bedømmes av en kompetent fagjury. Enkelt beskrevet er Laugskonkurransen det nordnorske mesterskapet og Landskonkurransen Norgesmesterskap.