fbpx

Personvernerklæring for Smilehullet AS

Personvernerklæring for Smilehullet AS

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger ved Smilehullet AS

Denne personvernerklæringen gjelder for Smilehullet AS. Personopplysninger er informasjon som kan kobles til deg som person.


Smilehullet AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som i hovedsak samles
inn på:

  • Når du besøker vår hjemmeside.
  • Når du sender en henvendelse på e-post.
  • Når du oppretter en timeavtale.
  • Når du melder deg på nyhetsbrev.
  • Når du søker jobb hos oss.
  • En jobbsøker har angitt deg som referanse.
  • Du er journalist og har vært i kontakt med oss.
  • Når du deltar på et arrangement eller kurs.

Personopplysninger som behandles.

Smilehullet AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
• E-postadresse
• Fornavn og etternavn
• Firmanavn

Hvordan innhentes informasjon.

Smilehullet AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider, eller via opplysninger gitt til oss på sosial medier.
Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Informasjonskapsler, cookies.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir lastet ned til din enhet når du bruker vår hjemmeside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at hjemmesiden skal fungere.

Formålet med informasjonen som innhentes.

Personopplysningene innhentes for å kunne sende relevant informasjon.
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.smilehullet.com lagres lokalt og på mailserver med one.com som vert. Ved opprettelse av kundeforhold lagres informasjonen i cbits systemer.

Hvordan slettes opplysninger?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@smilehullet.com eller ved å sende brev til:

Smilehullet AS
Storgt 55
Harstad

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Smilehullet AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av
nettsiden.

Samtykke.

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Du kan be om innsyn i de opplysninger vi har lagret på deg.

Samtykke og rett til å klage.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Smilehullet AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på http://www.datatilsynet.no


- Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

- Org.nr 893 195 742 mva -

- Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

- info@smilehullet.com -

Grid

Unknown Grid Type Exported