fbpx
fotograf sara heikkilä

Vår historie

Smilehullet, et fotostudio i Harstad

Bedriften drives av meg, Sara, i utgangspunkt sykepleier. Men fra 2006 så har jeg jobbet som fotograf i min egen bedrift. Jeg er faglært fotograf med svennebrev.

Smilehullet er medlem av Norges Fotografforbund. Det betyr at vi følger de etiske retningslinjene til forbundet med de forpliktelser og ansvar det innebærer.

Jeg er også leder for prøvenemnda i fotograffaget i Troms- og Finnmark. Det betyr at jeg reiser rundt i fylket (og av og til Nordland) for å avholde svenneprøver i fotograffaget for lærlinger og privatister. Smilehullet er lærebedrift i fotograffaget, men per idag har vi ingen lærling.

Spesialisert nyfødtfotograf i Harstad. Med nyfødte gjester fra hele distriktet.


Har spesialisert meg i
nyfødtfotografering gjennom en rekke kurs og workshop med noen av landets og verdens(!) beste nyfødtfotografer som læremestere. Hvis du ønsker bilder av din nyfødte baby så finner du masse fin informasjon her.

I løpet av et vanlig år fotograferer jeg omtrent 100 nyfødte babyer. Ikke bare fra Harstad, men ukentlig har jeg besøk av nyfødte fra distriktet rundt om, som Narvik, Vesterålen og Lofoten.

Omtaler

Premieringer & omtaler

I 2018 var Sara medlem av det norske landslaget i fotografi –
det var SÅ utrulig stas og det fikk mye mediaomtale.

ANTATT

HEDERLIGE OMTALER

BRONSJEMEDALJER

Godt NAVNEVETT

Familiebilder og konfirmasjonsfotografering ute

Familiebilder, bilder av babyen, søsknene eller 1-åringen. Det er artige fotograferinger, der vi gjennom lek (ja, mann kan leke om mann er et eller 80 år) skaper herlige bilder. Klikk deg inn her for mer informasjon om barn – og familiebilder.

Får ofte høre at familiebildene jeg tar er naturlige og ikke oppstilte. Og det gjør meg selvfølgelig kjempeglad! Men det er langt i fra tilfeldig at bildene ser sånn ut. Her har jeg gjort meg noen tanker om det.

Brenner litt ekstra for konfirmanter. Det er kjempestas å fotografere din ungdom. Og det er ekstra hyggelig når søsken og familie blir med. Legger til rette for at det skal være tid nok å dra ut å fotografere. Bilder ute er det beste jeg vet, men vi kan selvsagt gjøre fotograferingen i vårt fotostudio i Harstad. Her kan du lese mer om konfirmasjonsfotografering.

Velkommen til fotografering, jeg gleder meg like mye hver gang til å bli litt kjent med deg og dine!

 

faglighet

Våre verdier

Stolt medlem av Norges Fotograforbund!

Som medlem av Norges Fotografforund forholder vi oss til de etiske rettningslinjene som forbundet utarbeidet. Det forventes at ethvert medlem driver sin virksomhet etter de lover og krav som norske myndigheter stiller. Og behandler sine kunder, kolleger og samarbeidspartnere med respekt. NFF arbeider for å sikre medlemmene et miljø for optimal faglig utvikling. Høyest mulig kvalitet på de fotografiske produkter som leveres og et sunt miljø for økonomisk bærekraftig virksomhet. På denne måten ivaretas våre kunders interesser på best mulig måte.

Faglig stolthet

Er veldig stolt over vårt håndverk
og svennebrev i Fotograffaget.
Vårt mål er å bygge en merkevare som våre kunder har tillit til.

Kvalitet

Produktene vi leverer holder den
ypperste kvalitet du kan få. Hvert bilde, ramme og album er et unikt håndverk.

Visjon

Faglig utvikling, høyest mulig kvalitet på de fotografiske produkter som leveres.
Et sunt miljø for økonomisk bærekraftig virksomhet.

Utdanning

Vi utdanner oss kontinuerlig innenfor vårt fagfelt. Ved å delta på kurs, seminarer og faglige møter hos våre samarbeidspartnere og intresseorgansasjoner.

Trygghet

Med utdanning og erfaring kan vi tilby fotografering i trygge rammer. Sara bidro til å utarbeide bransjestandarden for smittevern for fotografer under pandemien.

Ansvarlighet

Vi viser ansvar ovenfor myndigheter og ansatte ved å drive økonomisk bærekraftig. Vi gir våre ansatte gode arbeidsvillkår og bedriftene innehar alle pålagte og anbefalte forsikringer. 

Respekt

Vi behandler våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere med respekt.
Vi respekterer de lover og krav norske myndighter stiller.

Bidra

Vår bedrift skaper ringvirkninger i samfunnet ved å skape arbeidsplasser og vekst for våre samarbeidspartnere og leverandører. Vi tilbyr arbeidstrening og lærlingeplasser.

Arkivering

Vi arkiverer originalopptak på en sikker måte og tar vare på dem i minimum 10 år.