fbpx

Om oss


Fotograf i Harstad

Smilehullet er et prisbelønnet fotostudio i fine lokaler i Storgata 55 i Harstad. Vi er så stolte over vårt studio at vi tør å påstå at det er et av landets fineste! Studio og visningsrom er tilrettelagt for å passe til våre og våre kunders behov.

Du finner produkter utstilt for å både se og ta på før dere bestemmer dere for hva akkurat deres bilder skal bli til. Vi gir helt unik hjelp til å lage fine vegghengte bilder i rammer eller rett på vegg, gaver, takkekort og album. Våre produkter produseres av landets beste håndtverksbedrifter for fotografer.

Sara, faglært fotograf

Bedriften drives av meg, Sara, i utgangspunkt sykepleier. Men fra 2006 så har jeg jobbet som fotograf i min egen bedrift. Jeg er faglært fotograf med svennebrev og Smilehullet er medlem av Norges Fotografforbund. Det betyr at vi følger de etiske retningslinjene til forbundet med å overholde de forpliktelser og ansvar det innebærer.

Jeg er også leder for prøvenemnda i fotograffaget i Troms- og Finnmark. Det betyr at jeg reiser rundt i fylket (og titt og ofte til Nordland) for å avholde svenneprøver i fotograffaget for lærlinger og privatister. Smilehullet er lærebedrift i fotograffaget, men per idag har vi ingen lærling.

I 2018 var jeg medlem av det norske landslaget i fotografi – det var så utrulig stas og det fikk mye mediaomtale.

Spesialisert nyfødtfotograf i Harstad, men med nyfødte gjester fra hele distriktet

Har spesialisert meg i nyfødtfotografering gjennom en rekke kurs og workshop med noen av landets og verdens(!) beste nyfødtfotografer som læremestere. Hvis akkurat du har lyst å komme å ta bilder av din nyfødte baby så finner du masse fin informasjon her.

I løpet av et vanlig år fotograferer jeg omtrent 100 nyfødte babyer. Mange av dem kommer ikke bare fra Harstad, men ukentlig har jeg besøk av nyfødte fra distriktet rundt om, som Narvik, Vesterålen og Lofoten.

I 2021 fikk jeg hele syv bilder premiert i Landskonkurransen i Norges fotografforbund. Av disse syv var fire nyfødtbilder, det gjør meg utrulig stolt og ydmyk. Les mer om premieringen her.

Familiebilder og konfirmasjonsfotografering ute

Familiebilder, bilder av babyen, søsknene eller 1-åringen. Det er artige fotograferinger, der vi gjennom lek (ja, mann kan leke om mann er både 1 eller 80 år) skaper herlige bilder. Klikk deg inn her for mer informasjon.

Får ofte høre at familiebildene jeg tar er naturlige og ikke oppstilte. Og det gjør meg selvfølgelig kjempeglad for det er akkurat sånn jeg håper at bildene mine skal være. Men det er langt i fra tilfeldig at bildene ser sånn ut. Her har jeg gjort meg noen tanker om akkurat det.

Brenner litt ekstra for konfirmanter. Det er kjempestas å fotografere din ungdom og ekstra hyggelig når søsken og familie blir med. Legger til rette for at det skal være tid nok å dra ut å fotografere og bilder ute er det beste jeg vet. Her kan du lese mer om konfirmasjonsfotografering.

Velkommen til fotografering, jeg gleder meg like mye hver gang til å bli litt kjent med deg og dine!

/Sara

 


- Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

- Org.nr 893 195 742 mva -

- Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

- info@smilehullet.com -

Grid

Unknown Grid Type Exported