fbpx
Det fineste kompliment et bilde kan få er å bli valgt ut til konkurransen med stor K.

Landskonkurransen er landets største fotokonkurranse for profesjonelle fotografer. På slutten av mars offentliggjordes resultatet for 2022. Medlemmer av Norges fotografforbund, andre yrkesutøvende fotografer, studenter og lærlinger i fotofaget kan delta.
Premiert i landskonkurransen 2022
Premiert i Landskonkurransen 2022, to bronsjemedaljer, en hederlig omtale og tre antatt.

Avisomtaler om premieringen i Landkonkurransen

Både Harstad Tidende og iHarstad skrev om premieringene. Det er hyggelig å få omtaler i media.

Harstad Tidendes artikkel (bak betalingsmur), mens iHarstads reportasje ligger åpen for alle.

Bronsjemedalje på to bilder!

I år var det fantastisk artig å få MEDALJE på to av de innsendte nyfødtbildene. Et finere kvalitetsstempel kan de ikke få og det gjør meg stolt at bildene jeg leverer i hverdagen holder så høy kvalitet. 

“Theodor” – Bronsemedalje

Theodor og hans storebror ble årets første nyfødtfotografering i 2022, så dette er et relativt ferskt bilde.

Et bilde juryeres etter mange forskjellige kriterier. Jeg var så heldig at diskusjonen om bildet “Theodor” ble streamet. Det er veldig lærerikt å få ta del i diskusjonene juryen har.

Her er et lite utvalg fra hele serien.

 

Sukkersøt

“Sukkersøt” – Bronsjemedalje

Er ho ikke søt? Finnes nok ikke noe mer fredfylt og nusselig en en sovende baby.

Å få medalje på to nyfødtbilder er så vanvittig stas! Kanskje kan det virke enkelt å ta bilde av en baby som sover. Tro om igjen, nyfødtfotografering er nok den sjangeren som tar lengst tid å mestre. Har opp gjennom årene investert mye i utdanning for å bli en bedre nyfødtfotograf.

Venter du en liten skatt? Her finner du informasjon om nyfødtfotografering.

Noen flere bilder fra denne serien:

 

To bryllupsbilder premiert!

Bryllupsbilder, for noen år siden var bryllup hver lørdag en del av hverdagen som fotograf. De siste årene så prioriterer jeg fritid og tar heller noen få bryllupsfotograferinger. De bryllupsfotograferingen vi gjør blir litt ekstra stas når bryllup ikke blir til noe som skjer hver helg.

Nydelige Kristin og Johann giftet seg i Trondenes kirke sommeren 2021.

Jeg har en forkjærlighet for ekte, levende bilder med masse følelser i. Blir glad av den kjærlige stemningen i dette bildet. Jobber med forskjellige teknikker for å skape fine uttrykk i bildene. Det er ikke noe jeg forventer skal komme av seg selv. Har blogget litt om hvordan det går til å skape ekte, levende og ikke oppstilte bilder.

Bryllupsfotograf Nord-Norge
“Kristin & Johann” – Hederlig omtale

Fler bilder fra bryllupsserien:

Bryllupsbilder Trondenes kirke Harstad

Høstbryllup i Nord Norge

Den 25. september 2021 feiret Christina og Mikkel fra Danmark bryllup i Trondenes kirke. Samme dagen feiret Norge at alle corona restriksjoner ble fjernet klokken 16.

Et fantastisk brudepar å jobbe sammen med! Plan A var å ta bildene oppe på fjellet, paret hadde nemlig sett de fine bildene som ble premiert i 2020. Men vi vet hvor vi bor og regnet høljet ned på fjellet. Så planen om bryllupsbilder på fjellet ble til fotografering i fjæra og ved vann.

Resultatet ble en helt nydelig serie av bilder, men også en fantastisk film som min samboer og fotograf Espen laget. Se den nydelige bryllupsfilmen, anbefaler å finne frem lommetørkle før du begynner, den er så rørendes fin.

Høstbryllup Nord-Norge Bryllupsfotografering
“Høstbryllup” – Antatt

Regn og sol, og et brudepar som tok dagen med et stort smil.

Bryllupsfotografering høst Trondenes kirke

Alle leverte bilder levert til Landskonkurransen 2022 ble premiert

Hver fotograf kan levere seks bilder til Landskonkurransen. Men det er bare de fire bildene med høyest poeng som telles med i poengene. Det er veldig artig at alle bildene jeg levert ble premiert.

Bilde med tittelen “Noah” og “Min pappa” fikk antatt.

“Noah” – antatt
“Min pappa” – antatt