Den viktige visningstimen,

visningFors

 

på fotograferingsdagen gjør vi en ny avtale om visning. Vi setter opp en time 1-2 uker etter fotograferingen der vi går igjennom bildene sammen og dere får med dere prøvebildene hjem. Vi gleder oss til å få vise frem de beste bildene fra fotograferingen og det er en hyggelig opplevelse å se dem på stor skjerm første gang. I forkant av visningen får dere link til en personlig app med hele serien.

Her er et eksempel på hvordan en visningsvideo ser ut:

På den første visningen får dere gode rabatter på bestillingen. Én samlet bestilling forenkler vårt produksjonarbeid. Bildene skal være en del av interiøret i hjemmet i mange år fremover, derfor er det absolutt å anbefale at dere møter sammen for å dele beslutningene. Faktisk synes vi det er så viktig at det er bedre dere avlyser timen, også med  kort varsel, hvis en av dere blir forhindret fra å møte.

Rabatter ved første visningstime:

-15 % på forstørrelser og collage
-15% på moduler
-10% på rammer
-10% på takkekort

-30% på album ved bestilling over 7.500.-
-40% på album ved bestilling over 12.000.-
-50% på album ved bestilling over 18.000.-

Vi er veldig glade i barn, men dere voksne får en behageligere opplevelse hvis dere møter uten barn på visningen :)

Et fint utgangspunkt for visningen er at dere finner den plass i hjemmet hvor dere kunne tenkt dere å ha et bilde på vegg. Knips gjerne et bilde med mobiltelefonen slik at vi også kan se hvordan det ser ut. Da er det lettere for oss å komme med anbefalinger på størrelse, type innramming, sort-hvitt / farge etc.

Vi tilbyr flere alternativer for betaling av bestillingen:

– Minimum 50% av beløpet betales ved bestillingen ved ordrer som overstiger 2000.-. Restbeløpet betales ved henting.

– Utsettelse av betalning eller delbetalning i samarbeid med Norges største bank DnB. Delbetalning eller utsettelse søkes om å innvilges direkte på visningstimen.

cresco

Dere er bestandig velkommen til å ta kontakt – vi gir gjerne råd for at dere skal få et produkt dere kan gledes over i mange år fremover!


- Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

- Org.nr 893 195 742 mva -

- Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

- info@smilehullet.com -

Grid

Unknown Grid Type Exported