fbpx

Morgengave & akt

Vil du gi bort en sensuell gave?

Morgengaven er av tradisjon den gave bruden får av brudgomen etter bryllupsnatten. I nyere tid så gir nok de fleste bruder også en gave til sin nyblivne mann.

Nydelige Christina har stillt opp som modell for morgengavefotografering. Vedlig artig å få vise frem ei morgengave – de aller fleste har vel kanskje lyst bare vise frem de bildene til sin kjære. Hos oss er det bare kvinnelige fotografer som tar gravid- og aktfotografering. Vi sender ikke ut noen bilder for redigering etc. Og ingenting vil bli lagt ut på vår hjemmeside eller brukt i konkurranser med mindre vi bett om din tillatelse.

Men morgengavefotografering er ikke forbeholdt bruder. Noen vil gi bort en intim gave eller bare ta bildene for sin egen skyld. Uannsett anledning så veileder vi deg sånn at fotograferingen blir en hyggelig opplevelse og bildene så sensuelle som du ønsker.

Noen tips til deg som skal ta morgengavebilder:

♥ Før vi begynner snakker vi sammen om hvordan uttrykk du ønsker på bildene. Ønsker du lyse og lette bilder eller heller en mørk bakgrunn. Vi kan gi deg råd i forhold til det vi mener passer best til din kroppstype.

♥ Hvis du skal gi bildene til din vordende mann i morgengave så bestill tid i god tid før bryllupet.

♥ Finn klær i klæsskapet som kan passe. Prøv å finne antrekk som fremhever det du er fornøyd ved med kroppen din.
Noen forslag er en gjennomsiktig topp sammen med lekre truser og høye heler. Eller fine jeans, brystene kan du dekke med hendene. Andre typiske antrekk til morgengaven er bh, korsett, nattkjole og stay-ups.
Let litt i hans klæsskap også, ta med deg en hvit skjorte som er hans, sammen med bh og truse blir det fint. Ha løse ledige klær på deg før fotograferingen slik at du ikke har merker på huden.

♥ Husk å ta med litt “accessories” – smykker, blomster, høyhælte sko, hårpynt.

♥ Litt sommerfugler i magen før fotograferingen? Det trenger du ikke å ha, dette er gøy – nyt av å få lov til å være i fokus.

Hvis du fått lyst til å gi bort en sensuell gave – ta kontakt med oss ♥

“Morgengave & akt”
Barn på studio eller ute .
15-25 lavoppløselige prøvebilder på minnepenn og personlig app.
Anbefalt antrekk: Se over.
Image box med åtte bilder.
Tid: 45 minutter.
Pris:2490.-

 

sensuellgaveBlogg2


- Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

- Org.nr 893 195 742 mva -

- Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

- info@smilehullet.com -

Grid

Unknown Grid Type Exported