fbpx

Om oss

Smilehullet finner du i flotte lokaler i Storgaten 55 i Harstad. Faktisk er vi så stolte over vårt studio at vi tør å påstå at det er et av landets fineste!

Smilehullet AS drives av meg, Sara, i utgangspunkt sykepleier, men fra 2006 så har jeg jobbet som fotograf i min egen bedrift. Jeg er faglært fotograf med svennebrev og Smilehullet er medlem av Norges Fotografforbund. I 2018 var jeg medlem av det norske landslaget i fotografi – det var så utrulig stas!

Har spesialisert meg i nyfødtfotografering gjennom en rekke kurs og workshop med noen av landets og verdens(!) beste nyfødtfotografer som læremestere.  Hvis akkurat du har lyst å komme å ta bilder av din nyfødte baby så finner du masse fin informasjon her.

Familiebilder, bilder av babyen, søsknene eller 1-åringen. Det er artige fotograferinger, der vi gjennom lek (ja, mann kan leke om mann er både 1 eller 80 år) skaper herlige bilder. Klikk deg inn her for mer informasjon.

Brenner litt ekstra for konfirmanter. Det er kjempestas å fotografere din ungdom og ekstra hyggelig når søsken og familie blir med. Legger til rette for at det skal være tid nok å dra ut å fotografere og bilder ute er blitt min favoritt. Her kan du lese mer om konfirmasjonsfoto.

Velkommen til fotografering, jeg gleder meg like mye hver gang til å bli litt kjent med deg og dine!

/Sara

Smilehullet er lærebedrift innen fotograffaget, men har per idag ingen lærling.


- Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

- Org.nr 893 195 742 mva -

- Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

- info@smilehullet.com -

Grid

Unknown Grid Type Exported