Fotografene

2016-10-20_0001

SARA

hadde en visjon, og den visjonen fikk navnet Smilehullet i 2006. Sara er født og oppvokst i Sverige. Et sterkt engasjement for det hun tar seg til kjennetegner Sara, – som har vært både vegetarianer og bryter. I 1999 gikk flyttelasset til Harstad. Med en bachelor i sykepleie ble Harstad Sykehus den naturlige arbeidsplassen. Men noen år senere ble tittelen sykepleier skiftet ut med fotograf.

Sara har alltid elsket bilder, og hun brukte konfirmasjonspengene til å kjøpe sitt første speilreflekskamera. Hun er flink på å kommunisere med mennesker i alle aldre, og det gir mange spontane og kreative bilder. På jobb tror hun at hun snakker norsk, men hjemme skjer det meste på svensk eller noen av de syv andre språkene hun har studert. Med en samboer som deler interessen for fotografering blir det også tatt mange bilder på fritiden.

Sara har tre barn så hun har god erfaring med å håndtere en nyfødt baby eller en vrang 3-åring. I studietiden som sykepleier jobbet Sara på fødeavdeling i Umeå. Å få være med på fødsler beskriver Sara som en fantastisk opplevelse, og hun liker seg veldig godt på studio med de små nyfødte babyene.

 

DANIEL

er Smilehullets flinke lærling, og har blitt sett med et kamera rundt halsen siden han var 12 år. Han har allerede noe erfaring med portrettfoto, men har også tatt konsertfoto og jobbet som pressefotograf for blant annet Bladet Nordlys og NRK. Han legger fortløpende ut sitt arbeid gjennom lærlingetiden på sin blogg (www.dskog.no).

Daniel har lenge vært intressert i fotografering og valgte derfor å gå media og kommunikasjon på vidergående skole.

 


- Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

- Org.nr 893 195 742 mva -

- Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

- info@smilehullet.com -

Grid

Unknown Grid Type Exported