Vil du gi bort en sensuell gave?

Nydelige Christina har stillt opp som modell for morgengavefotografering. Vedlig artig å få vise frem ei morgengave – de aller fleste har vel kanskje lyst bare vise frem de bildene til sin kjære. Morgengaven er av tradisjon den gave bruden får av brudgomen etter bryllupsnatten, men i nyere tid så gir nok de fleste bruder også en gave til sin nyblivne mann.

Men morgengavefotografering er ikke forbeholdt bruder, noen vil gi bort en intim gave eller bare ta bildene for sin egen skyld. Uannsett anledning så veileder vi deg sånn at fotograferingen blir en hyggelig opplevelse og bildene så sensuelle som du ønsker.

Noen tips til deg som skal ta morgengavebilder:

♥ Før vi begynner snakker vi sammen om hvordan uttrykk du ønsker på bildene. Ønsker du lyse og lette bilder eller heller en mørk bakgrunn. Vi kan gi deg råd i forhold til det vi mener passer best til din kroppstype.

♥ Hvis du skal gi bildene til din vordende mann i morgengave så bestill tid i god tid før bryllupet.

♥ Finn klær i klæsskapet som kan passe. Prøv å finne antrekk som fremhever det du er fornøyd ved med kroppen din. Noen forslag er en gjennomsiktig topp sammen med lekre truser og høye heler. Eller fine jeans, brystene kan du dekke med hendene. Andre typiske antrekk til morgengaven er bh, korsett, nattkjole og stay-ups. Let litt i hans klæsskap også, ta med deg en hvit skjorte som er hans, sammen med bh og truse blir det fint. Ha løse ledige klær på deg før fotograferingen slik at du ikke har merker på huden.

♥ Husk å ta med litt “accessories” – smykker, blomster, høyhælte sko, hårpynt.

♥ Litt sommerfugler i magen før fotograferingen? Det trenger du ikke å ha, dette er gøy – nyt av å få lov til å være i fokus. Hvis du har lyst – ta med deg ei venninne som støtte.

 

Hvis du fått lyst til å gi bort en sensuell gave – ta kontakt med oss ♥

 


0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Velkommen til vår blog og hjemmeside!

  Vi hører gjerne fra deg og kan gi mange gode råd både før og etter fotograferingen!


  - Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

  - Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

  - info@smilehullet.com -

  Grid

  Unknown Grid Type Exported