Vi venter barn :-)) MANGE barn :)

viventerbarn

Nå har vi en flott gjeng med vordende mødre som har vært til gravidfoto å har termin de nærmeste ukene. Det er så koselig å få se alle fine mager og forventingsfulle mammaer og pappaer. Vi gleder oss kjempemasse til å få se hvem som gjemmer seg der inne!

Hvis dere ønsker sovebilder så kom med mye tålmodighet, det kan ta en god time før babyen sover godt. Bruk tiden til å slappe av og amme, da går det seg til. På fotograferingene der vi planlegger at babyen skal sove setter vi av godt med tid (120 min).

Nyfødte og søsken krever litt mer. Hvis storesøsken skal være med på noen bilder er det kjempeviktig at dere har med noen som kan ta med seg det eldre søskenet etter han eller hun er ferdig på studio. Fra nå skiller vi på serier med søsken og sovende babyer, så tenk litt igjennom hva som er viktigst for dere. De sovende babyene er nydelige, mange ganger så er det fornufttig å vente med å ta familebildene til babyen er litt større. Men det lar seg kombinere med god planlegging :) Snakk med oss ved timebestillingen så finner vi ut av det.

Siden vi vet at det er mange som snart har termin så kommer en liten oppfordring, bestill time til nyfødtfotograferingen så snart babyen er født.

Her er et lite knippe med noen av de fantastiske babyene som kommet til verden i løpet av sommeren :)


2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Sara Heikkilä<3

  • Nina Stensen MannsåkerSå nydelige babiser

Velkommen

Velkommen til vår blog og hjemmeside!

Vi hører gjerne fra deg og kan gi mange gode råd både før og etter fotograferingen!


- Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

- Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

- info@smilehullet.com -

Grid

Unknown Grid Type Exported