VI SØKER MODELLER!


Info August 2011 – vi tar ikke inn flere modeller i vår modellbank per nå!

Vi trenger modeller til vår “modellbank”!

Vi ønsker oss modeller i alle aldrer som vi kan kontakte ved behov. Vi tar kontakt med den eller de i modellbanken som vi trur passer best for planlagt fotografering og hør om du kan tenke deg å være modell. Det er  hovedsakligen fotograferinger i studio eller i nærområdet og hensikten er oftest at vi vil fotografere på location, prøve ut lyssetting eller nye idéer. Det betyder at vi kan ta kontakt for oppdrag i løpet av kort tid eller på litt lenger sikt.

Oppdragen honoreres etter prinsippet “TFP- time for print”, det betyr at du får et eller flere printede bilder fra fotograferingen og til bruk på nett.

Hvis du synes det høres spennende ut så send oss en epost til info@smilehullet.com. Legg ved to bilder av deg selv, gjerne et nærbilde og et i helfigur. Ikke bekymre deg for det fototekniske med bildet, vi ønsker bare å se hvordan du ser ut :) !

I tillegg trenger vi følgende informasjon:
-Navn
-Telefonnummer
– Epost adresse
-Fødselsår (hvis du er under 18 år ønsker vi dine foreldres samtykke før evt fotografering)
-Kan du tenke deg å ta aktbilder?

Det er ikke noen “tidsfrist” for å sende søknaden, vi legger til nye modeller i modellbanken kontinuerligt og vi har hele tiden bruk for nye.
Tips gjerne noen du trur har lyst å stille opp som modell hvis du har noen i tankene :) .

Du er velkommen å ta kontakt hvis du lurer på noe :) !
info@smilehullet.com
eller tlf 77 06 33 05


3 kommentarer
  • Celine Erlid - Jeg Celine Erlid har send mail nå <3

  • Wali Bayat - Hei jeg har vært model før, og har vært i fashion show. Jeg har en del bilder som jeg kan visse dere. Mvh Wali Bayat

  • Linn T. Nilsen - 1998
    Jeg kunne tenkt meg dette.
    Skal jeg sende et bilde av meg selv også?

Menu