– Nyfødt

Vi ELSKER å fotografere “nyfødinger”! Det blir store utrulig fort å er bare små en liten kort periode. Møt derfor opp for å ta nyfødtbildene så snart som mulig etter at babyen er født. Babyen bør være under tre uker, en plass mellom 8-12 dager er helt perfekt.

Med erfaring, utdanning og lidenskap for vårt fag så tilbyr vi nyfødtfotografering i trygge omgivelser.
Visste du at vi er størst på nyfødtfotografering i NordNorge? For en tid tilbake siden var det en resportasje om oss på Dagsrevyen.
Link til den finner du her.

♥  Den nyfødte babyen er finest uten klær. Tenk heller mer på antrekk når dere kommer for å ta de klassiske babybildene når han/hun er rundt 6-7 måneder gammel eller 1-års fotografering. Les mer under linken “baby og 1-åring”. Vi har massevis med rekvisitter så kalte “props”.

♥ Hvis dere har noen fine babypledd så ta dem gjerne med.

♥ Jobber eller har mamma eller pappa en hobby som kan brukes som tema på fotograferingen? Brannmannutstyr, politihatt. stetoskop, musikkinstrument etc, kan være spennende å bruke. Har du noen tanker eller idéer, ta det opp når du bestiller time :)

♥ Dere kommer til et godt oppvarmet studio fylt av rolig musikk, vi legger stor vekt på at dere skal ha en god opplevelse ved fotograferingen. Vi har lang erfaring med å håndtere de nyfødte babyene. Sara har selv hatt tre egne, er sykepleier og har jobbet på føden, så vær trygg på at babyen er i gode hender.

♥  Kom med mye tålmodighet, det kan ta en stund før babyen sover godt. Bruk tiden til å slappe av og amme, da går det seg til. Vi er forberedt på at det kan ta tid :)

♥ Nyfødte og søsken krever litt mer. Hvis storesøsken skal være med på noen bilder er det kjempeviktig at dere har med noen som kan ta med seg det eldre søskenet etter han eller hun er ferdig på studio. Noen ganger så er det fornuftig å vente med å ta familiebildene til babyen er litt større. Men det lar seg kombinere med god planlegging :) Snakk med oss ved timebestillingen så finner vi ut av det.

♥ Vil dere ha nyfødtbilde i avisen? Da sender dere oss den tekst som skal stå under bilde til info@smilehullet.com så ordner vi resten.

♥ Vi har laget en liten videopresentasjon av hvordan albumene ser ut, den kan du se her.

Siden vi vet at det er mange som snart har termin så kommer en liten oppfordring, bestill time til nyfødtfotograferingen så snart babyen er født. Ta gjerne kontakt allerede før babyen er kommen til verden, da har vi en liten indikasjon på hvor mange nyfødte som forventes å komme til fotografering. Tiden etter fødseln går utrulig fort å det er viktig at babyen ikke blir for gammel før bildene blir tatt.

“Nyfødt”
Fotografering på studio av nyfødt baby, <3 uker.
20-30 lavoppløselige prøvebilder på personlig app, forslag på velkommen til verden kort og collage.
Tre nydelige foldealbum i valgfri farge med 8 bilder.
Anbefalt antrekk: Nakent.
Tid: 120 minutter.
Pris: 1900.-

 

Din epostadresse deles aldri Påkrevde felt er markerte *

*

*

facebookpinteresttwittercontact
F a c e b o o k
K o n t a k t