- Nyfødt

                                                                                                             

header

Vi ELSKER å fotografere “nyfødinger”! Det blir store utrulig fort å er bare små en liten kort periode. Møt derfor opp for å ta nyfødtbildene så snart som mulig etter at babyen er født.

♥  Den nyfødte babyen er absolutt finest uten klær. Tenk heller mer på antrekk når dere kommer for å ta de klassiske babybildene når han/hun er rundt 6-7 måneder gammel eller 1-års fotografering. Les mer under linken “baby”.

♥ Hvis dere har noen fine babypledd så ta dem gjerne med. Babyens “første” klær kan også være koselig å ta med, ikke for å ha på, men for å eventuelt bruke som rekvisitter. Jobber mamma eller pappa med noe som kan brukes som tema på fotograferingen? Brannmannutstyr, politihatt. stetoskop, musikkinstrument etc, kan være spennende å bruke. Har du noen tanker eller idéer, ta det opp når du bestiller time :)

♥ Dere kommer til et godt oppvarmet studio fylt av rolig musikk, vi legger stor vekt på at dere skal ha en god opplevelse ved fotograferingen. Vi har lang erfaring med å håndtere de nyfødte babyene, Sara har selv hatt tre egne, er sykepleier og har jobbet på føden, så vær trygg på at babyen er i gode hender.

♥  Hvis dere ønsker sovebilder så kom med mye tålmodighet, det kan ta en god time før babyen sover godt. Bruk tiden til å slappe av og amme, da går det seg til. På fotograferinger der vi planlegger at babyen skal sove setter vi av godt med tid (120 min). Vi er vant med at det kan ta tid så bare ta det helt med ro :)

♥ Nyfødte og søsken krever litt mer. Hvis storesøsken skal være med på noen bilder er det kjempeviktig at dere har med noen som kan ta med seg det eldre søskenet etter han eller hun er ferdig på studio. Fra nå skiller vi på serier med søsken og sovende babyer, så tenk litt igjennom hva som er viktigst for dere. De sovende babyene er nydelige, mange ganger så er det fornuftig å vente med å ta familiebildene til babyen er litt større. Men det lar seg kombinere med god planlegging :) Snakk med oss ved timebestillingen så finner vi ut av det.

♥ Vil dere ha nyfødtbilde i avisen? Da sender dere oss den tekst som skal stå under bilde til info@smilehullet.com så ordner vi resten. Samtidig som bilde blir sendt til de avisene dere ønsker legger vi ut samme tekst med noen flere bilder i vår blog.

Siden vi vet at det er mange som snart har termin så kommer en liten oppfordring, bestill time til nyfødtfotograferingen så snart babyen er født. Ta gjerne kontakt allerede før babyen er kommen til verden, da har vi en liten indikasjon på hvor mange nyfødte som forventes å komme til fotografering. Tiden etter fødseln går utrulig fort å det er viktig at babyen ikke blir for gammel før bildene blir tatt.

 

facebookpinteresttwittersubscribecontact
F a c e b o o k
K o n t a k t