- Gravid og nyfødt

                                                                                                             

gravidNyf Fors

Lykkefølelsen over en graviditet er kanskje det mest fantastiske vi  får oppleve i livet!  I løpet av graviditeten skjer det mye både følelsemessig og fysisk! Å møte til graviditetsfotografering og senere nyfødtbilder er fin måte å bevare denne livsfasen for fremtiden.

Hos oss er det bare kvinnelige fotografer som tar gravid- og aktfotografering. Vi sender ikke ut noen bilder for redigering etc. Og ingenting vil bli lagt ut på vår hjemmeside eller brukt i konkurranser med mindre vi bett om din tillatelse.

Når dere tar gravidbildene tilbyr vi å ta nyfødtbilder av babyen og dere foreldre til prisen av én fotografering.

♥ Vi anbefaler at du kommer for gravidbildetaking omtrent i svangerskapsuke 36.

♥  De vakreste og mest tidløse gravidbildene er de der det vises mye hud. Vi “varmer” opp med å ta noen bilder av deg/dere med klær og så finner vi ut hvor “nakent” det skal være til sist.

♥ Møt opp for å ta nyfødthetsbildene så snart som mulig etter at babyen er født, da bærer han eller hun fortsatt det nydelige nyfødtpreget. For å få gravid – nyfødt bildene til prisen av én fotografering må nyfødtbildene bli tatt før babyen blir tre uker.

♥   Den nyfødte babyen er absolutt finest uten klær eller i en enkel hvit body. Tenk heller mer på klesvalg når dere kommer for å ta de klassiske babybildene når han/hun er rundt 6-7 måneder gammel. Les mer under linken “baby”.

♥  NB! Vi anbefaler at de nyfødte babyene skal komme til fotograferingen etter en “våkenperiode”. Hold babyen våken før timen til fotografering, og la han eller hun spise seg god og mett rett før – de er fantastisk fine når de sover på bildene!

facebookpinteresttwittersubscribecontact
F a c e b o o k
K o n t a k t