Tilgjengeligheten øker!

Som sikkert mange vet så er jeg også sykepleier og har til nå jobbet 50% på sykehuset. Fra og med årsskiftet 2008 så satser jeg mer av tiden på Smilehullet og skal kun jobbe hver tredje helg på sykehuset.

Det er en hyggelig å være sykesøster også så jeg vil ikke legge den biten helt på hyllen, men pågangen på Smilehullet er og fortsetter å være kjempestor så for å få tiden å rekke til og hvem vet, kanskje blir det litt fritid med mine gutter også :) .

Mine gutter :)

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Velkommen til vår blog og hjemmeside!

  Vi hører gjerne fra deg og kan gi mange gode råd både før og etter fotograferingen!


  - Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

  - Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

  - info@smilehullet.com -

  Grid

  Unknown Grid Type Exported