Sommer, sol og snart ferie :)

SnartSommerNY

Nå er det kun èn hyggelig arbeidsuke igjen før vi tar ferie. I perioden 4. juli  til 4. august har vi stengt.Vi bruker derfor den siste uken til fotograferinger og eventuelle visninger.

I denne uken har vi hatt en koselig miks av nyfødte, barn og konfirmanter, og vi avsluttet gårdagen med å ta bilder av en hyggelig familie fra Melbu :) Endelig er det blitt litt god sommervarme igjen, det trenger vi! Så i går passet jeg på å gå ut med alle fotograferingene, og det ble masse fine bilder i vårt utestudio. Gleder meg til å vise dem frem :)

Vi fotograferer selvsagt, men vi har også brukt uken til å produsere en hel haug med ordrer. Hvis dere ønsker å bestille takkekort før vi tar ferie så trenger vi din bestilling senest onsdag i neste uke (2/7). I vår har vi levert alle takkekort på en uke eller mindre, ofte på to dager, det er veldig godt.

Det er en artig og travel periode med mange konfirmasjonsfotograferinger som går mot sin slutt. Gleder meg allerede til å ta fatt i en ny sesong i august og i disse dagene så pågår det intensiv planlegging både i arbeids- og fritid. Sånn er det å være selvstendig næringsdrivende, man har liksom aldri helt fri, det er jo så artig å holde på med “sitt eget” :)

Hvis du har hatt konfirmant i år men enda ikke tatt bilder så anbefaler jeg å sette av litt tid fredagsettermiddagen den 29. august eller en liten time på lørdagen den 30. Vi kommer tilbake til hva som skjer da, men det blir et spennende artig konsept for konfirmanten som kanskje ikke har behov for en hel serie med bilder… nei, skal ikke avsløre for mye enda ;)

I midten av august eller begynnelsen av september håper vi også at vi har på plass vår nye “foto-meny”. Så snart den er ferdig kommer beskrivelser og priser på fotograferinger også ut her på hjemmesiden.

I helgen skal vi fotografere i ett bryllup, og når jeg tar fri skal jeg være snekker sammen med samboeren min, resultatet skal forhåpentligvis bli en pen ny veranda?

Ha en riktig god helg :)


no comments
Menu