Fantastiske mars med nesten 90 fotograferinger i studio!

Når vi bestemte oss for å feire 5-års jubileum med å tilby fotografering i mars til redusert pris ante vi ikke at det ville gi oss nesten 90 fotograferinger i studio! Mange travle dager med andre ord og nå i etterkant mye hyggelig redigeringstid!

Vi fikk en ganske lang ‘venteliste’ med bla familier som også hadde lyst på time til kampanjepris. Dessverre klarte vi ikke å tilby alle dere en avtale i mars, men vi vil ta kontakt med dere i løpet av uken likevel.

De to lørdagene vi gjorde gratis 5-minutters fotograferinger på Amfi Kanebogen ble en sukssess større enn vi noensinn forestillt oss! Kjempeartig at så mange hadde lyst å komme å ta bilder! Blir veldig stolt da jeg ser det flotte resultatet! Så mange fine bilder, noen hverdagslige, andre litt pyntet, så artig at vi fikk ta vare på akkurat den dagen ved å fange den på bilde!

Rammeleverandøren trudde nok heller ikke sine øyner da de fikk bestilling på rammer til ‘5-minutters collagen’  – de gikk fri for list! Vi forventer at neste leverans vil komme til oss rett etter påskeuken.

At vi la ut bildene fra fotograferingene på sentret i bloggen gjorde også sitt til at vi i mars opplevet besøksrekord i bloggen med nesten 17000(!) treff!

Snart er konfirmantsesongen her! Det gleder vi oss til! I år så tilbyr vi å ta bildene ute uten ekstra kostnad, så vi håper vi kan få lov å ta fine bilder av flotte ungdommer i andre miljøer enn på studio – mulighetene er mange! Vi tar gjerne bilder ute også av familier og barn. Om ikke lenge kan vi også se frem til å ta i bruk vårt ‘utestudio’ som ligger rett utenfor.

De aller fleste får nå en eller flere ‘alternative’ bakgrunner til det hvite i sin serie. Masse fint og vi koser oss med lyssetting og ‘noe annet’ enn det hvite! En skjønn liten gutt, som til å begynne med syntes det var litt skummelt hos fotografen, får illustrere måneden. Ekstra hyggelig at vi tatt bilde av ham allerede som nyfødt og i mammas mage.


4 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • AnitaMitt lille <3
    Nå gleder vi oss vldig til prøvemappen er ferdig!

  • KennethKjempefine bilder av en kjempeflott gutt :)

  • TrudeNydelige bilda:)vakre gutten:)

  • Trine LysåÅÅÅÅ så nydelig. *smelt*

Velkommen

Velkommen til vår blog og hjemmeside!

Vi hører gjerne fra deg og kan gi mange gode råd både før og etter fotograferingen!


- Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

- Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

- info@smilehullet.com -

Grid

Unknown Grid Type Exported