En tilbakeblikk på år 2010 og litt om 2011:)

Januar
År 2010 kom ikke til å begynne helt som vi forestillte oss da vi tok juleferie på lillejulaften. Natt mot juleaften tilbrakte vi mange timer på studio med blandt annet brannvesenet. Lokalet over oss hadde rammets av en vannlekasje. De første ukene i januar holdt vi stengt, men takket vare god forsikringsdekking så åpnet vi delvis den [11. januar]. Vi kom oss snart igang med fotograferinger igjen og ovenstående søskenflokk på fem var en av de som ble tatt bilde av i januar. Fem kommer for øvrig å være et nøkkeltall i år 2011!


Februar,
ble en aktiv måned for oss, vi deltok på Boligmessen, se bilder derfra [her], det er kjempeartig å få vise oss frem på messe og denne gangen ble ikke noe unntak! Nanna ble [fotograflærling] i februar etter å ha vært her som lærlingekandidat i nesten et år.

Smilehullet ble medlem på Facebook og iløpet av noen få uker hadde vi fått over 1000 tilhengere! Du finner gruppa vår [her]!
I 2010 hadde hjemmesiden over 12000 besøkende!

Vi reiste til Bodø der vi deltok på laugsmøte for NordNorges portrettfotografer. Der fikk vi flott faglig påfyll i form av forelesinger og demonstrasjoner.  

Februar ble også måneden da interesset for [Gravid-Nyfødt fotografering] fullkomligen eksploderte! Mange, mange store mager og nydelige bittesmå babyer har vært til fotografering i løpet av året. Den yngste har vært bare tre dager gammel! Siden sent i høst så legger vi fortløpende ut bilde av de som sender oss tekst til avisen også på bloggen [Velkommen til verden 2010!] .

Mars og april,
er årets mest ‘stille’ måneder, men år 2010 så registrerte vi ikke mindre enn fem brudepar og nærmere 50 fotograferinger i studio. Hovedvekten lå på familer med små og store barn. Vi forberedet oss for konfirmasjonsesongen som tar vid i slutten av april.

Vi la om vårt bookings- og bestillingssystem til en nettbasert variant som vi er kjempefornøyde med! Nå får kundene bl a sms med påminnelse om timeavtale bare for å nevne én ting.


Mai
En konfirmant får representere måneden mai og det er ikke rart! Vi holdt ekstra åpent flere ettermiddager i løpet av både mai og juni for å fotografere konfirmanter i studio og ute. I tillegg møtte vi nesten alle byens konfirmanter til gruppebildefotografering. 

Konfirmanten på bildet over har bunad på seg, men som de aller fleste andre konfirmanter så valgte også hun å ha med seg hverdagsklær og fritidsutstyr til fotograferingen.

I mai kunne mann også lese om oss i [InMagasinet].

Juni
Fra slutten av mai og frem til skoleslutt i juni fyllte vi også dagene med å ta gruppebilder og portretter av skolebarn og ungdom samt barnehageunger, det er en koselig jobb! Enkelte store skoleklasser valgte å komme til studio for å ta bildene sine og [ved en fotografering så det slik ut]. År 2011 innebærer også satsing på skole- og barnehagefotograferinger, vi tilbyr noe annet enn de tradisjonelle skoleportrettene – følg med!

Det var stor stas [å bli tildelt Språkrådets utmerkelse] for godt navnevett i Tromsø i midten av juni!

I juni fikk vi en voksen og veldig flink ekstrahjelp som jobbet en god del i løpet av sommeren, høsten og vinteren!


Juli og august,

er de store bryllupsmånedene, som mange av dere sikkert husker så var det regn og ruskvær som preget mange av dagene i denne tiden. Da føles det ekstra godt å vite at vi har et varmt studio tilgjengelig! Den 31. juli ble det bokstavligen bekreftet da ikke mindre enn tre brudepar [Heidi og Svein] [Camilla og Ole Martin] [Synne og Stian] fant veien inn til studio til tross for at planen var å ta bildene ute. 

Husker veldig godt den 16. juli, da regnet det voldsomt å vi skulle fotografere flere brudepar dagen etter. For å være forberedte kjøpet vi to vakre paraplyer hos [Tre Nøtter Brudesalong], det artige med historien er at det nok var en av sommerens fineste dager den lørdagen da [Stine og Even] og [Helga og Torstein] giftet seg! Helga og Torstein valgte å ha oss med også i kirken og det ble mange stemningsfyllte bilder. Det er veldig artig å notere at nå velger nesten halvparten av alle brudepar å ha oss med i kirken. Trenden er også at alt fler velger å ha oss med hele dagen, hos frisøren, transport til kirken, i kirken og etterpå, i år har vi også vært med på bryllupsfesten.


September ga oss deilig klart høstvær og nå var det mange brudepar som fikk ønsket sitt om bilder ute oppfyllt. Også vårt utestudio ble brukt i høstmånedene. Når vi valgte lokalet i Storgaten var vi uvitende om at vi også hadde et fint ‘utestudio’ rett om hjørnet! Når været tillater så går vi ut både med familier, konfirmanter og brudepar !

I høstmånedene begynte vi også å planlegge [Bryllupsmesse 2011]! Den 5. februar blir det messe og show for alle som planlegger å gifte seg! Konfransier er Tom A. Haug! Vi gleder oss masse og er veldig takknemlige for alle våre  flotte, kreative og positive samarbeidspartnere rundt messen!


Oktober – desember 2010

I oktober deltok vi på Jentesprell, her er [bilder fra vår stand]. Hyggelig nok så ble vi utnevnt til messens tredje beste stand av de besøkende og som tidligere år tok vi ‘Jentesprellbilde’ av alla de som hadde lyst – og det var veldig mange!

Vi fornyet og forandret på studio, et nytt og flott ‘hovedlys’ ble tatt i bruk og bakgrunnen som [ovenstående lille gutt] er fotografert mot var også på plass i løpet av måneden. I februar 2011 reiser vi på kurs og etter det så kommer vi å vise frem nyheter innen bakgrunner på studio! Det blir stilrent og moderne! Vi gleder oss massevis!

November og desember pregets som alltid av mye, mye jobb og mange artige fotograferinger! Vi avviklet som vanlig julekort drop-inn fotografering og kanskje akkurat du fikk en koselig hilsen fra noen som vært her.

I løpet av de siste månedene ble det også klart at vi ansatt en ny fotograf! Steve Nilsen begynner på jobb den 1. februar 2011. Vi er veldig fornøyde med å få en flink og resurssterk person med i teamet!

Vi kan bare konstatere at vi hatt et nytt fantastisk år og vi ser frem til å gripe fatt i et spennende og inneholdsrikt 2011!  Men ikke minst så skal vi bli enda bedre på det vi kan best – å ta vare på deres minnen :) !


0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Velkommen til vår blog og hjemmeside!

  Vi hører gjerne fra deg og kan gi mange gode råd både før og etter fotograferingen!


  - Smilehullet AS - Storgata 55 - Harstad -

  - Tlf 770 633 05 - Mob 93 08 02 49 -

  - info@smilehullet.com -

  Grid

  Unknown Grid Type Exported