Denne uke kommer TV på besøk – det blir stas!

Jeg setter så utrulig stor pris på å få lov til å få fotografere det aller dyrbareste små skattene i verden. Vi har satset stort på nyfødtfotograferinger og det er på mange måter blitt min passion. Føler en stor tillit og et stort ansvar – sikkerheten til de nyfødte er av største prioritet. Vi har satset stort på utdanning, rekvisitter og miljø på fotograferingen, og ikke minst tar vi sikkerheten til de små på aller største alvor.

Da er det ekstra artig å få kjennskap til at vi er mest spesialisert på dette i Nord-Norge. I denne uke får vi besøk av TV som skal lage reportasje om akkurat dette, det bli stas og jeg føler jeg blir kjempestolt!

Jeg håper og trur at både nyfødingen (jeg vet, det er ikke et ordentlig ord) og foreldrene koser seg på fotograferingen hos oss. Denne dyrebare tiden da babyen er liten går så svindlendes fort – ikke gå glipp av de fantastiske bildene!

Håper at den nyfødte jenta som skal være med i reportasjen er like samarbeidsvillig som denne fantastisk skjønne gutten på ni dager.

blogStripe


no comments
Menu