Om oss

omossbilde

Smilehullet finner du i flotte lokaler i Storgaten 55 i Harstad. Faktisk er vi så stolte over vårt studio at vi tør å påstå at det er et av landets fineste! Noen stemningsbilder finner du her:

kommer

20140428-233009.jpg

Vi tilbyr profesjonelle fotograftjenester til privatpersoner og til bedriftsmarkedet. Vi arbeider hovedsaklig med portrettfotografering i studio og på location, men utfører også bl.a. interiør- og eksteriørfoto av lokaler. Vår styrke finner du i vår tekniske kompetanse, vår evne til å interagere med mennesker, og i det å finne det estetisk tiltalende i bildene vi tar. Vi gjør bestandig vårt ytterste for at du skal få et bilde å bli glad i uansett om det er en bryllupsfotografering eller et barnehageportrett.

Smilehullet er en lærebedrift innen fotofaget, og har per idag en lærling.

Sara,

hadde en visjon, og den visjonen fikk navnet Smilehullet i 2006. Sara er født og oppvokst i Sverige. Et sterkt engasjement for det hun tar seg til kjennetegner Sara, – som har vært både vegetarianer og bryter. I 1999 gikk flyttelasset til Harstad. Med en bachelor i sykepleie ble Harstad Sykehus den naturlige arbeidsplassen. Men noen år senere ble tittelen sykepleier skiftet ut med fotograf. Sara er flink på å organisere og dedikerte sitt arbeid på sykehuset til forandring og nytenkning.

Sara har alltid elsket bilder, og hun brukte konfirmasjonspengene til å kjøpe sitt første speilreflekskamera. Hun er flink på å kommunisere med mennesker i alle aldre, og det gir mange spontane og kreative bilder. På jobb tror hun at hun snakker norsk, men hjemme skjer det meste på svensk eller noen av de syv andre språkene hun har studert. Med en samboer som deler interessen for fotografering blir det også tatt mange bilder på fritiden.

Sara har tre barn så hun har god erfaring med å håndtere en nyfødt baby eller en vrang 3-åring. I studietiden som sykepleier jobbet Sara på fødeavdeling i Umeå. Å få være med på fødsler beskriver Sara som en fantastisk opplevelse, og hun liker seg veldig godt på studio med de små nyfødte babyene.

Nathalie,

nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

er Smilehullets flinke lærling. Nathalie har lenge vært intressert i fotografering og valgte derfor å gå media og kommunikasjon på vidergående skole. Etter en periode i praksis på Smilehullet ble Nathalie lærling i fotograffaget den 1. april 2014.

Nathalie er engasjert og fordyper seg gjerne i teorier rundt lyssetting og redigering i Photoshop før hun går igang på studio. Hun legger fortløpende ut sine arbeider på sin blogg, følg gjerne hennes utvikling her.

På fritiden liker Nathalie å være sammen med sin kjæreste og venner. Hun prøver å trene, men ser like gjerne på en film eller serie, favoritten er Game of Thrones. Nathalie har både småsøsken og tantebarn så erfaring med unger er allerede på plass etter å ha vært veldig mye barnevakt.

facebookpinteresttwittersubscribecontact
F a c e b o o k
K o n t a k t