Valentinsbildene 2016

blogg2

Høyreklikk å last ned – kos dere med bildene <3

Del gjerne bildene på her Facebook eller med venner, det synes vi bare er hyggelig. Link gjerne tilbake til Facebooksiden #‎smilehulletas eller instagram @smilehulletas så får vi også se hva dere delt, da blir vi veldig stolte :)

Etter norsk åndsverkslov er det ikke lov å fjerne logo, manipulere eller beskjære bildene. Takk for at dere respekterer det <3

Tusen takk til dere som møtte på kjærestefotografering!


  • 09/08/2016 - 17:15

    Essie - 27a529d di3ecbsp;:9t6ne6d&vant Madonna non, mais un livre bien écrit je suis tout à fait capable, un reportage même minable sur les rapports parents-enfants, la maladie, le deuil, et hop je pleure…donc je veux bien adhérer à ton club )19cdbb

Din epostadresse deles aldri Påkrevde felt er markerte *

*

*

facebookpinteresttwittercontact
F a c e b o o k
K o n t a k t