Er du gravid og har lyst å ta nyfødtbilder?

Jeg ELSKER å fotografere nyfødte! Det er så koselig. Derfor vil jeg komme med en liten, men kjempeviktig, oppfordring!

Ta kontakt for å bestille time så snart som mulig etter at babyen er født. Har i det siste dessverre ofte opplevd at man tar kontakt når babyen er blitt 3-4 uker – det er for seint..! Vi har stor pågang på studio å dere må regne med at det kan være opptil en uke å vente på time, da er babyen kanskje rukket å bli fem uker gammel. Å det er jo kjempetrist å ikke få tatt de nydelige nyfødtbildene… De er bare så små én eneste gang!

Ring gjerne allerede før babyen er blitt født så setter vi deg opp på en liste, da har vi en liten formening om hvor mange nyfødte som forventes å komme til verden og vi kan prioritere de inn. Hvis du vært på gravidfotografering og skal komme tilbake med den nyfødte så har du garantert time.

Har akkurat oppdatert siden med informasjon om nyfødtfotografering,  siden finner du her.

 


Din epostadresse deles aldri Påkrevde felt er markerte *

*

*

facebookpinteresttwittercontact
F a c e b o o k
K o n t a k t