Vi har litt ferie igjen :)

Nå er det én uke igjen til vi åpner studio igjen, jeg gleder meg! Har hatt noen fine ferieuker sammen med samboer og unger. Å få noen ferieuker til å bare fokusere på familien er veldig godt. Det er fint å få “komme seg litt bort”, samle krefter til en ny sesong på jobb.

Likevel har ikke kamerat vært helt glemt. I Sverige har jeg gjort en liten bedriftsfotografering på min søsters og svigerbrors meglerkontor. Ellers har jeg og Espen (som samboern min heter) fotografert for “artighets” skyld. De har blitt noen bilder av hoppende hester og bamser. Noen bilder av hunden vår, kanskje litt for få bilder av ungene. Etter at vi kommet tilbake hjem til Harstad har vi fokusert på å være kreative ute, vi har bygget veranda. Det er kjempeartig å bygge noe sammen – spesiellt da det blir så fint :)

Lærlingen vår, Nathalie, har hatt bursdag i ferien *hurra* :) I bursdagsgave av sin kjæreste fikk hun et kamera, ser frem til å få se hva hun fått til med den. Har hørt rykten om at det kommer bilder i lærlingebloggen hennes etterhvert :)

I løpet av de nærmeste dagene skal jeg se gjennom mail som er kommen, håper dere som prøvd å komme i kontakt med oss sett her på hjemmesiden eller på Facebook at vi har ferie. Telefonsvareren var/er dessverre ikke på min side så jeg klarte ikke å endre beskjeden før vi dro til Sverige. Ringt Telenor for å få hjelp uten hell…

På en lekebutikk i Sverige så kom jeg over de her kjempesøte bamsene, de er flyttet til Norge og studio :) Det blir artig å ta dem i bruk :)

/Sara

bamser

 


Din epostadresse deles aldri Påkrevde felt er markerte *

*

*

facebookpinteresttwittercontact
F a c e b o o k
K o n t a k t