Fine konfirmasjonsfotograferinger – inne og ute :)

Det er så hyggelig å fotografere konfirmanter :) I juni møtte jeg Marte og familien hennes ved Trondenes kirke for å ta noen bilder av hele familien og av konfirmanten. En deilig varm ettermiddag med flott lys at fotografere i. Uansett om det er på studio eller inne pleier jeg bestandig (finnes kanskje noen unntak :) ) å begynne med å ta bilder av hele familien samlet. Hvis konfirmanten har yngre søsken rekker de ikke å bli lei av å vente på sin tur og konfirmanten blir godt “oppvarmet” til han eller hun skal ta bilder alene.

Noen ønsker å gjøre hele fotograferingen ute, men andre bestiller time på studio, noe som ikke utelukker bilder ute :). Rett utenfor studiovinduene så har vi et fint “utestudio” som vi benytter oss av spontant – når vær, vind og lys tillater. Bildene ute blir ofte brukt både på takkekort og forstørrelser, det er artig å se!

Marte var kjempeflink, så etter fotograferingen sitter vi igjen med masse fine bilder! Vi får ofte spørsmål om hvor mange bilder man får etter fotograferingen. Det er selvfølgelig litt forskjell fra fotografering til fotografering. Vi pleier å si at vi viser fra 25-40 prøvebilder, men mange ganger er det betydelig flere bilder, spesielt om det er fotografering med familie. I dag redigerte Nathalie en konfirmant gutt med familie som får se hele 70 bilder fra sin fotografering, så artig å få vise frem så mye fint!

Vi tar bestandig alle bildene i farge, men kan konvertere dem til sort-hvitt eller andre toner. Marte kledde godt i sort-hvitt så hun får se flere eksempler på det i sin prøvebildeserie.

Det er så flott med bunad både ute og inne :) På en studiofotografering har de fleste konfirmantene med seg annet antrekk. På en utefotografering kan det være mer utfordrende å få til et klesskift. Oppfordrer konfirmantene til å møte ferdig kledd i bunad / kjole eller dress, men å ta med seg et annet antrekk med hverdagspreg. Da får både mamma, pappa, besteforeldre og konfirmanten bilder de liker :)

Tilbake til Marte og bildene hennes :) Her er et fint lite plukk fra serien. Ønsker dere alle en koselig Sankt Hans feiring.

/Sara :)

KonfUte

 


 • 23/06/2014 - 20:48

  Britt Anita Pettersen Mikalsen - Flotte bilder !

 • 23/06/2014 - 21:07

  Evy Linda Kristoffersen - Virkelig flotte bilder av Marte !!

 • 23/06/2014 - 21:47

  Caroline Hild Hakvåg Pettersen - Nydelige Marte og fint bilde av en hærlig familie

 • 24/06/2014 - 17:30

  Wivi Eide Walberg - Kjempeflotte bilder av Marte og resten av familien :-)

 • 26/06/2014 - 07:44

  Marit Wegner - Så fine bilder av Marthe og dere :) God sommer.

 • 27/06/2014 - 08:35

  Marte Mikalsen - :-)

 • 27/06/2014 - 08:52

  Ruth Mikalsen - Flott familie :-)

 • 02/07/2014 - 18:59

  Trine Lossius - Kjempe fine bilder :)

Din epostadresse deles aldri Påkrevde felt er markerte *

*

*

facebookpinteresttwittercontact
F a c e b o o k
K o n t a k t