Bilder fra kvelden da Leif Igor Micheeff og May-Lisbeth Haukebøe Micheeff giftet seg på Amfi Bertheus!

Torsdagen den 17. februar deltok vi på messe viet de som planlegger en større eller mindre festlighet! Tidligere på dagen ble det offisiellt at et par skulle gifte seg på kvelden å det bidro helt sikkert til at hele 400 tilskuere var på plass! Vielsen skjedde bak lukkede dører, men publikum hadde ikke noen grunn til å bli skuffet av den anledning, alle fikk se de nygifte rett etter vielsen å det virket som at både publikum og utstillere koset seg masse hele kvelden!

May-Lisbeth var en strålende vakker og lykkelig brud og det var en glede å få ta del i den store dagen bak kameralinsa. Her følger et urvalg av bildene vi tok i løpet av kvelden og ettermiddagen.

Vi og alle andre bedrifter ønsker Leif Igor og May-Lisbeth all lykke videre i livet!


 • 26/02/2011 - 13:28

  Ivan - Veldig fine bilder og et bra arr.

 • 15/10/2016 - 07:45

  Bettie - Elizabeth, I am in the kc area with two small children as well, and also feeling eager to make more vegan or almost vegan real life coocentinns perhaps a playdate is in order

 • 03/11/2016 - 21:37

  http://www./ - Ahaha ! Il est tellement drôle quand il imite l’accent français :P. J’ai vraiment hâte qu’il vienne, je l’attend avec impatience :D. (Surtout ma petite soeur qui est absolument folle de lui, je ne vous raconte pas quand il va venir :P ).

 • 24/02/2017 - 19:42

  http://www.mycheatgold.pro/ - No one should be excited. The Thunder were playing bad and the Lakers could not build any kind of decent lead. As long as this game stays close it favors the Thunder. Lakers missed an opportunity to take control of this game more.

Din epostadresse deles aldri Påkrevde felt er markerte *

*

*

facebookpinteresttwittercontact
F a c e b o o k
K o n t a k t