Arnfinn Steinsvik og Lin Stokke!

Arnfinn og Lin giftet seg i Tjeldsund kirke den 12. september 2009!

Steinsvik_blog


  • 14/09/2009 - 20:35

    Lin Steinsvik - Hei igjen og takk for en fin stund med fotografering på nydelige Tjeldøya! Vi har vært på uforglemmelig fjelltur og nyter nå minner fra dagen som du har fanget så utrolig flott! Vi gleder oss til å se flere bilder, og takker for god innlevelse og prof oppfølging av våre ønsker og tanker om bildene. Gleder oss til videre samarbeid! Tusen takk! Masse hilsen fra brura!

  • 14/09/2009 - 22:29

    Ann Kristin Øverlier - Gratulerer så masse til dere begge to ( alle tre). Du er bare SÅ nydelig da…. Mega flotte bilder og nå renner en tåre ( happy one) nedover kinnet…… igjen Gratulerer så masse jenta mi………………………….
    masse glad i deg – u know that :)

    Ses snart :) din venn for alltid Ann Kristin……

Din epostadresse deles aldri Påkrevde felt er markerte *

*

*

facebookpinteresttwittercontact
F a c e b o o k
K o n t a k t